0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

O nas

Podjetje Mediteran produkt je bilo ustanovljeno leta 2004 in ima sedež v Globokem v občini Brežice. Smo uspešno delujoče podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo betonski cevi in pokrovov ter prodajo gradbenega materiala. Skozi leta smo gradili trdne vezi s strankami in partnerji ter si pridobili ugled, da smo zaupanja vredno podjetje v panogi gradbeništva v Sloveniji.

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja visoko kakovostnih betonskih cevi in pokrovov, ki so ključni gradbeni element za številne infrastrukturne projekte. Cevi in pokrovi so izdelani iz trpežnega betona, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Velika prednost podjetja Mediteran produkt v primerjavi z drugimi konkurenti na trgu je zmožnost zagotavljanja učinkovitega in zanesljivega prevoza betonskih izdelkov po vsej Sloveniji. Ta storitev ima ključno vlogo pri olajšanju in pospeševanju gradbenih projektov po vsej državi, saj strankam omogoča enostavno in zanesljivo dobavo izdelkov na želeno lokacijo.

Druga dejavnost, ki uspešno dopolnjuje prvo, pa je trgovski gradbeni center. Gradbena trgovina se je skozi leta zelo razvijala in iz malih prostorov zrasla v  trgovino z bogatim prodajnim programom. Prodajni program temelji na prodaji gradbenih artiklov ter izdelkov, se pa prilagajamo trgu ter zahtevam in željam kupcev.

Za uspešnim podjetjem stoji izjemen podjetnik direktor Vinko Kranjčič. Svojo podjetniško pot je začel že v mladosti in si skozi čas pridno nabiral izkušnje in znanje. Neuspehi mu niso vzeli volje in motivacije za nadaljnje poslovanje ampak ravno obratno. Iz njih se je veliko naučil in tako postal zelo dober podjetnik.