0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Električni program

Prodajni program za električni material zajema širok spekter izdelkov in opreme, ki se uporabljajo v električnih instalacijah, vzdrževanju električnih sistemov ter pri gradnji in popravilih električnih napeljav. program vključuje naslednje kategorije izdelkov:

Kabelska in vodna oprema: To vključuje različne vrste električnih kablov, kot so napajalni kabli, telefonski kabli, internetni kabli, koaksialni kabli itd. Poleg tega vključuje tudi vtičnice, stikala, vtičnike, priključke, stikalne plošče, vodnike, spojke, distribucijske škatle in drugo povezovalno opremo.

Osvetlitev: Ta kategorija vključuje različne vrste svetil, kot so žarnice, fluorescenčne cevi, LED svetila, halogenske žarnice, reflektorji, senzorji gibanja, zatemnitveni sistemi, notranja in zunanja osvetlitev ter druge svetlobne rešitve.

Razdelilne omarice in komponente: To so omarice, v katerih se nahajajo varovalke, stikala, varovala, razdelilniki, merilniki električne energije, razdelilne plošče, stikalne omarice in drugi električni elementi za distribucijo električne energije in zaščito električnih vezij.

Električna orodja in pribor: Vključujejo električne vrtalnike, brusilnike, žage, vijačnike, klešče, izvijače, merilne instrumente, testerje, klešče za kleščanje, odštevalnike, izolirne trakove, lepilne pištole in druga orodja ter pribor za delo z električnimi sistemi.

Varovalna oprema: Vključuje varovalke, prenapetostne zaščite, stikalne naprave, zaščitne ograde, ozemljitvene naprave, prenapetostne naprave, varnostne naprave in drugo opremo za zaščito pred električnimi nesrečami in poškodbami.

Energetski viri in napajanje: Vključujejo napajalnike, baterije, polnilnike, solarni paneli, inverterje, generatorje in druge naprave za proizvodnjo, shranjevanje in distribucijo električne energije.

Pripravljeni na naslednji korak?
Obrnite se na nas!

Ste na pragu novega projekta ali potrebujete strokovno svetovanje glede naših izdelkov? Ne odlašajte! Izpolnite obrazec za povpraševanje ali nas kontaktirajte neposredno. Naša ekipa strokovnjakov je tukaj, da vam pomaga pri izbiri optimalnih rešitev, ki bodo ustrezale vašim potrebam in zahtevam.