0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Gospodinjski program

Prodajni program za gospodinjstva običajno obsega široko paleto izdelkov in storitev, namenjenih izboljšanju vsakodnevnega življenja in zadovoljevanju potreb posameznikov in družin v njihovem domu. Naš program vključuje naslednje kategorije izdelkov in storitev:

Gospodinjski aparati: To so naprave, ki olajšujejo opravila v gospodinjstvu, kot so pralni stroji, sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki, štedilniki, pečice, mikrovalovne pečice, odkurilniki, aparat za kavo, grelniki vode in sesalniki. Naš glavni dobavitelj gospodinjski aparatov je TESLA. Gre za kakovostne in kvalitetne aparate po ugodnih cenah.

Kuhinjski pripomočki in posoda: Vključujejo nože, lonce, ponve, pekače, sklede, kozarce, kuhinjske pripomočke, kot so kuhalnice, metlice, deske za rezanje, odpirači za steklenice in pločevinke ter drugo kuhinjsko opremo.

Pripomočki za čiščenje: To so izdelki za čiščenje in nego doma, kot so čistilna sredstva, krpe, gobice, sesalci, metle, lopate, vedra, mopji, čistilne krpe in robčki.

Pripravljeni na naslednji korak?
Obrnite se na nas!

Ste na pragu novega projekta ali potrebujete strokovno svetovanje glede naših izdelkov? Ne odlašajte! Izpolnite obrazec za povpraševanje ali nas kontaktirajte neposredno. Naša ekipa strokovnjakov je tukaj, da vam pomaga pri izbiri optimalnih rešitev, ki bodo ustrezale vašim potrebam in zahtevam.