0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Gradbena trgovina

Osnovni gradbeni material

Osnovni gradbeni materiali so tisti materiali, ki se uporabljajo pri gradnji in so ključni za stabilnost, trajnost ter končni videz konstrukcije.

Preberi več

Elektro material

Prodajni program za električni material zajema širok spekter izdelkov in opreme, ki se uporabljajo v električnih instalacijah, vzdrževanju električnih sistemov ter pri gradnji in popravilih električnih napeljav.

Preberi več

Gospodinjski program

Prodajni program za gospodinjstva običajno obsega široko paleto izdelkov in storitev, namenjenih izboljšanju vsakodnevnega življenja in zadovoljevanju potreb posameznikov in družin v njihovem domu.

Preberi več

Barve in laki

Prodajni program barv in lakov običajno vključuje široko paleto izdelkov in materialov, ki se uporabljajo za barvanje, lakiranje in zaščito površin v gradbeništvu, industriji, umetnosti in domačem okolju.

Preberi več

Suha gradnja

Blagovne znamke, ki skrbijo za boljšo gradnjo za ljudi in planet s ponudbo izolacijskih rešitev za stavbe in opremo, ki zagotavljajo trajnost in zmogljivost.

Preberi več

Izolacija

Toplotnoizolacijski materiali: To vključuje materiale, kot so steklena volna, mineralna volna, ekspandiran polistiren (EPS), ekstrudirani polistiren (XPS), poliuretanska pena in podobno. Ti materiali se uporabljajo za zmanjšanje izgube toplotne energije skozi stene, stropove in tla.

Preberi več

Ulična in hišna kanalizacija

Ulična in hišna kanalizacija sta ključna sistema za odvajanje odpadnih vod iz gospodinjstev, industrijskih objektov in javnih površin. Oba sistema imata pomembno vlogo pri ohranjanju čistega okolja in zagotavljanju higienskih pogojev v urbanem okolju.

Preberi več

Alkaten cevi

Alkaten cevi so vrsta cevi, izdelanih iz materiala imenovanega polietilen visoke gostote (HDPE). Te cevi imajo različne uporabnosti in značilnosti, ki jih naredijo priljubljene za številne aplikacije v različnih industrijah.

Preberi več